Notícies ← Altres notícies

Durant tot aquest matí, us esperem a la 11a Festa pel joc i el lleure en català!!

La Plataforma per la Llengua organitza durant tot aquest matí una gran festa per reclamar que les empreses relacionades amb el joc i el divertiment compleixin amb la llei i respectin els drets dels consumidors catalans. A partir de les 10h d'aquest matí i fins a les 14h, ens trobareu al Passeig Lluís Companys (Arc de Triomf) de Barcelona amb un munt de tallers i espectacles perquè grans i petits continuem reivindicant els nostres drets sense renunciar a passar-nos-ho bé en la nostra llengua!

Ja tenim aquí la 11a edició de la Festa pel joc i el lleure en català! Com cada any, ens trobareu durant tot el matí al Passeig Lluís Companys de Barcelona (Arc de Triomf) amb un munt d'activitats preparades per grans i petits!

Com ja sabeu, la Festa pel joc i el lleure en català té un gran component reivindicatiu, i és reclamar que els fabricants de joguines i tot el món empresarial relacionat amb el joc i el lleure, respectin els drets lingüístics dels consumidors catalans i no marginin la nostra llengua. I, quina millor manera de fer-ho que demostrant la força de la nostra llengua assistint a aquesta festa?

Consulteu el Programa de la Festa pel joc i el lleure en català i aquestes Festes de Nadal... no oblideu demanar jocs i joguines en català! Mira el vídeo on el Márius Serra, Txe Arana, Pilarín Bayés, Cesk Freixas i Marc Parrot et conviden a participar-hi, fes clic a la imatge:

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin